For femte gang i træk præsenterede „Kulturrotation“ sig i dag – lørdag den 25. maj – i Kiel-bydelen Gaarden. Arbejderkvarteret, der blev skabt af værftet, blev i årevis betragtet som et socialt brændpunkt og et „problematisk byområde“. For at skifte dette image med det elskelige Ostufer har arrangører og lokale virksomheder i årevis stræbt efter et forbedret ry. Nu, i 2024, starter Kulturrotation igen. Et arrangement, hvor der på 79 spillesteder rundt om i hele bydelen vil være liveacts fra bands af forskellige musikgenrer fra kl. 10-22 for at begejstre publikummet gratis. Årets begivenhed begyndte kl. 15 i det kontor, der huser DAA og Borgerservive Gaarden&Ost på Werftstraße 202 med optræden af „The Crystal Glow“. For det følsomme indie-pop/rock-band var det deres første liveoptræden i år. I løbet af optrædenen samledes omkring 80 publikummer på Werftstraße. The Crystal Glow blev efterfulgt af gruppen „Neigungsgruppe Ausdruckstanz“. Gruppen ønsker at blive set mindre som et band og mere som en venne-gruppe på seks, der musikalsk passer godt sammen. Professionel rock med egne sange såvel som klassikere som Bowies „We Could Be Heroes“ begejstrede publikum i Werftstraße. Også på de andre spillesteder i Gaarden samledes mange til fredelige koncerter en mild lørdag uden regn.

The Crystal Glow hos Insta: @the_crystal_glow