Telekom fremmer mobilnetværksudviklingen i Flensborg byområde
Mobilnetværksdækningen i Flensborg byområde er nu blevet endnu bedre. Telekom har udvidet en LTE-lokation, hvilket forbedrer mobilnetværksdækningen i området og samtidig øger den samlede båndbredde. Modtagelsen indendørs forbedres også. Lokationen spiller desuden en vigtig rolle i dækningen langs jernbanelinjen mellem Slesvig-Holsten og Hamburg.
„Behovet for båndbredde stiger konstant – omkring 30 procent om året. Derfor accelererer vi mobilnetværksudviklingen,“ siger Stefanie Halle, talsperson for Deutsche Telekom.
Status og Fremtid
Telekom driver nu 28 lokationer i Flensborg byområde. Dækningen i husholdninger er næsten 100 procent. Inden 2026 planlægges yderligere syv lokationer. Derudover er der planlagt udvidelser med LTE eller 5G på 23 mobilmaster.
Telekom er afhængig af samarbejde med kommuner eller ejendomsejere for at kunne leje de nødvendige arealer til nye lokationer. Hvis nogen ønsker at leje et tag eller mast-lokation, kan de kontakte Deutsche Funkturm: www.dfmg.de/standortangebot. Deutsche Funkturm opbygger mobilnetværkslokationerne for Telekom. I øjeblikket har Telekom mere end 36.000 mobilnetværkslokationer i drift og bygger årligt cirka 1.500 nye lokationer.
Yderligere information
For dem, der ønsker at vide mere om tilgængeligheden af LTE og 5G i deres område, kan de få information på www.telekom.de/netzausbau.